yhteiskäyttöautot
itä-helsinki

Japsterin yhteiskäyttöautot ovat nyt saatavilla Itä-Helsingistä. Ensimmäinen noutopisteemme sijaitsee Vartioharjussa, mutta pian löydät autoja myös muualta Itä-Helsingin alueelta. Valikoimassamme on niin kompakteja henkilöautoja kuin isompia vuokrapakuja kaikenlaisiin menotarpeisiin.

Lataa Japster ja pääset varaamaan autoja Itä-Helsingin lisäksi muistakin Suomen kolkista!


Helpompaa autonvuokrausta

Yhteiskäyttöauto on mutkaton ja helppo tapa nauttia yksityisautoilun hyödyistä ilman siihen kuuluvia maksuja ja vastuuta, sillä Japsterilla maksat vain auton käytöstä. Japsterin avulla voit vuokrata kulkupelin suoraan sovelluksesta omalla älypuhelimellasi juuri sinulle sopivaan aikaan, ympäri vuorokauden. Vuokraa auto Helsingissä muutamaksi tunniksi tai koko viikonlopuksi – valitse vain auto sovelluksesta ja paina talla pohjaan!

Itä-Helsingin yhteiskäyttöautot löydät näistä paikoista. Katso kaikki automallit ja hinnat Japsterin sovelluksesta!

Vartioharjun Yhteiskäyttöautot

Vartioharju

Linnavuorentie 30, 00950 Helsinki

020 7435345

Näytä kartalta


Avoinna 24/7

Löydät yhteiskäyttöautot Autoasi korjaamon edestä.

Operaattori:

Vuorent Oy

AUTONVUOKRAUS ITÄ-HELSINGISSÄ
– SAATAVILLA OLEVAT AUTOMALLIT

Tällaisilla peleillä pääset huristelemaan Itä-Helsingissä.

  • helsinki-ita yhteiskäyttöauto
    ToyotaYaris Cross
  • helsinki-ita yhteiskäyttöauto
    ToyotaYaris Cross
  • helsinki-ita yhteiskäyttöauto
    RenaultMaster

NÄIN PÄÄSET HURISTELEMAAN JAPSTERILLA

japster ohjekuva valitse auto

1. Valitse biili

Nappaa auto kartalta tai valitse listalta sopiva menopeli.

japster ohjekuva avaa ovet

2. Avaa ovet sovelluksesta

Maksa ja voit aloittaa ajon heti. Ovet aukeavat suoraan sovelluksesta.

japster ohjekuva kiitos!

3. Painele menemään

Valmista tuli. Hyvää ja turvallista matkaa!

Japster yhteiskäyttöautot kuvakaappaus appista

HYPPÄÄ MUKAAN!

Lataa Japster ja pääset varaamaan yhteiskäyttöautoja Helsingin alueella. Tutustu valikoimaan ja kurkkaa hinnasto sovelluksesta.

Miksi yhteiskäyttöauto, eikä perinteinen vuokra-auto?

Yhteisautoillessa voit vuokrata auton käyttöösi joustavasti myös toimistoajan ulkopuolella, illalla ja viikonloppuna. Lisäksi Japsterilla maksat vain ajotunneistasi, eli yhteiskäyttöauton hinnoittelussa on huomioitu auton ylläpito ja muut kustannukset, joista sinun ei tarvitse huolehtia. Ota biili kiireen keskellä heti käyttöösi tai varaa jo ennakkoon viikonlopun mökkireissua varten. Japsterin valikoimasta löydät moneen tarpeeseen sopivat, luotettavat ja siistit kulkupelit. Vuokraa pakettiauto Helsingissä muuttoa varten tai vaikka nopealle Ikean reissulle.

MIKSI VALITA JAPSTER

vuokraa auto heti Japsterista

Japsterin yhteiskäyttöautot voit ottaa käyttöösi ilman varausta, suoraan parkkipaidalta. Tai sitten voit varata juuri sinulle sopivan auton, olipa suunnitelmissasi nopea mökkireissu arki-iltana tai koko viikonlopun mittainen pakettiauton vuokraus Itä-Helsingissä.

Japsterista löydät myös muutto-autot

Japsterilta löydät laajan valikoiman henkilöautoja, pakettiautoja ja sähköautoja, aina kompakteista kaupunkibiileistä järeämpiin muuttopakuihin. Lähes kaikki automme ovat automaatteja, joten perille pääset vaivatta. Kurkkaa sovelluksesta, mitä vuokra-autoja Itä-Helsingistä alueeltasi löytyy.

Rentouttavan helppoa yhteiskäyttöautoilua japsterin avulla

Autonvuokraus sovelluksesta käy käden käänteessä. Voit käyttää yhteiskäyttöautoa nopean kauppareissun ajan tai vaikkapa koko kuukauden – järkevään hintaan tietenkin.

NÄIN SAAT KAIKEN IRTI YHTEISKÄYTTÖAUTOISTA

Yhteiskäyttöauton avulla voit jakaa kustannukset kaveriporukan kesken ja hyödyntää vuokra-autoa kimppakyyteihin tai yhteiseen viikonloppureissuun nopeallakin aikataululla. Vietä hauska ajomatka, ja säästä samalla lompakkoa ja luontoa.

Kiiretilanteissa ympäri vuorokauden heti saatavilla oleva yhteiskäyttöauto on mitä parhain vaihtoehto – voit napata auton alle vaikkapa keskellä yötä pitkäksi venähtäneen iltavuoron jälkeen. Yhteiskäyttöauto on myös loistava vaihtoehto arjen yllättävissä tilanteissa, joissa tarvitset hieman enemmän kuljetustilaa tai rakas lemmikki on saatava nopeasti eläinlääkärin pakeille. Myös pakettiauton vuokraus Itä-Helsingissä on nyt helpompaa kuin koskaan!

Yhteiskäyttöauto Helsingissä on kiistattomasti mutkattomin keino hoitaa satunnainen autoilu. Kun rekisteröidyt Japsterin käyttäjäksi, saat kaikki Suomen yhteiskäyttöautomme vapaaseen käyttöösi. Avarra kotimaanmatkailuasi ja varaa käyttöösi esimerkiksi yhteiskäyttöauto Lahdesta tai vuokra-auto Lappeenrannasta.